Általános információk

 
  A rendezvény helyszíne, időpontja - megközelítés, parkolás

A kongresszus időpontja: 2009. augusztus 27-29.

A kongresszus hivatalos nyelve: magyar

A kongresszus helyszíne:
SZTE
, TTIK, Biológiai épülete, 6726 Szeged, Középfasor 52.
     


(kattintással a kép mérete növelhető)

Budapest felől gépkocsival Szegedet az M5-ös autópályán lehet elérni; javasolt autópálya kijárat: Szeged-észak (kijárat a 159-es km-nél - innen a Dorozsmai út - Kossuth Lajos sugárút útvonalon lehet eljutni a Belvárosba, illetve a 43-as utat követve, a Tiszán át (Bertalan híd) Újszegedre.

Szeged belvárosában, illetve a Mars téren és a Nagykörút által határolt terület jelentős részén csak fizető parkoló - helyek vannak, melyek (munkanapokon 8-18 óra között) előre megváltott és a helyszínen érvényesített parkoló jeggyel vehetők igénybe. A parkolási zónákat a táblák színei jelzik (zöld, sárga, kék). A jegy nélkül parkoló autókról videofelvétel készül és bírságot kell fizetni. A tiltott helyen parkoló autókra kerékbilincset is helyezhetnek vagy elszállítják azokat. Parkoló-szelvény minden élelmiszerboltban, trafikban, újságárusnál vásárolható.

Újszegeden nincs fizető parkolási zóna. A Hotel Tisza Sport nem rendelkezik zárt parkolóval, parkolási lehetőség a szálloda előtt van. A Novotel Szálloda előtt a sorompóval lezárt területen 1.500.-Ft/nap, a szállodai garázsban 3.100.-Ft/nap áron lehet parkolni.

A szegedi parkolási rendszerről az Interneten: http://www.szepark.hu címen lehet részletesen tájékozódni.

Parkolójegyet mobiltelefonról is vásárolhat Szegeden, SMS-ben. Részletes információk:

T-Mobile előfizetők részére          Pannon előfizetők részére

  Szállás

A szállásmegrendelések elfogadása beérkezésük sorrendjében történik. A megrendelt szállás a számlán megadott időpontig, előzetesen fizetendő. A megrendelt, de le nem mondott szállás díját - igénybevételtől függetlenül - ki kell fizetni.
 

szobatípus / szobaárak reggelivel, adókkal 
1 ágyas szoba
2 ágyas szoba
Hotel Novotel**** - 4*-os superior szoba
20.100.-Ft
23.600.-Ft
Hotel Tisza Sport *** - superior szoba

11.000.-Ft

16.600.-Ft

Hotel Tisza Sport *** - classic szoba
10.100.-Ft
15.200.-Ft

Kérjük, hogy szállásigényét jelentkezése alkalmával pontosan jelezze. Amennyiben két ágyas (osztott) szobában kér szállást, kérjük, hogy szobatársával beszélje meg, pontosan egyeztessék elképzeléseiket, mert a szoba árát akkor is meg kell fizetni, ha a szobában a megadottnál kevesebb személy lakik (pld. megjelölt szobatárs időközben lemondja részvételét vagy lemondás nélkül nem vesz részt). 

Szállásügyekben a szervezők minden szállás-kérést megpróbálnak teljesíteni, de a "szobatárs - keresést" nem vállalják fel. 
 
  Ebéd

A kongresszus helyszínéhez közeli MTA Szegedi Biológiai Központ éttermében augusztus 28-án (péntek) szervezett ebéd lehetőséget biztosítunk; kérjük, bejelentkezése alkalmával jelezze igényét. Az ebéd ára: 2.500.-Ft/fő
 
  Fontos határidők

 

Kedvezményes jelentkezési határidő (meghosszabbítva): 2009. június 30.
Angol nyelvű összefoglalók beküldési határideje (meghosszabbítva): 2009. június 14.
Magyar nyelvű összefoglalók beküldési határideje (meghosszabbítva): 2009. június 30.
Díjak befizetése (visszaigazolás alapján): 2009. július 15.
Kötbérmentes lemondási határidő: 2009. július 30.

 
  Lemondási és egyéb tudnivalók

Felelősség- és egyéb biztosítás
A kongresszus közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

Pénzügyek - számlázás
A megrendelt szolgáltatások költségét az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel a számlán. Számla-módosítás, új számla kiállítása a rendezvény végéig, legkésőbb 2009. augusztus 29-ig lehetséges, az eredeti számla-példány visszajuttatásával. Ezen időpont után nem áll módunkban a megrendelés szerint kiadott számlán változtatni.

Lemondási feltételek
Lemondást kötbérmentesen kizárólag írásban (e-mail üzenet vagy fax) fogadunk el, legkésőbb 2009. július 30-ig. Ezt követően a részvételi díjat már nem áll módunkban visszatéríteni és felszámítjuk az esetleges kötbéreket is. 

A megrendelt szolgáltatások elektronikus rendszeren keresztül történő módosítását is csak 2009. július 30-ig garantáljuk kötbérmentesen. Az ezen időpont után bejelentett módosítások esetén az esetlegesen felszámított kötbért ki kell fizetni.