Fontos tudnivalók a bejelentkezéshez

Ha korábban már küldött előzetes adat-regisztrációt, adataival (választott azonosító, kapott jelszó) bejelentkezhet a rendezvényre. Ha jelszavára nem emlékszik, azonosítója megadása után a rendszer automatikusan megküldi a jelszót. Ha azonosítóját is elfelejtette, írjon egy e-mail üzenetet az info@prof-congress.hu cimre.

Ha még nem használta rendszerünket, az alábbi lépések szükségesek:
 

j

 Előzetes adat-regisztráció

Legelőször (első lépésként) Önnek regisztrál(tat)nia kell magát egy elektronikus adatbázisban kerülnek, melyet majd csak Ön érhet el. 
 

Válasszon magának egy azonosítót......
  • - egy könnyen megjegyezhető egyszerű szót, nevet, becenevet, stb.
  • - az azonosító min. 4 / max. 16 karakter hosszúságú legyen
  • - csak az angol ABC betűit használja, egyéb (magyar ékezetes) betűket ne
  • - ne hagyjon ki szóközt (space), ne használjon idézőjelet, aposztrófot, egyéb jeleket

Nagyon fontos, hogy 

  • a választott azonosítót ne felejtse el 
  • kizárólag az Ön által használt, saját e-mail címét adja meg

A bekért adatok megadása után e-mail címére egy jelszót küldünk el. Ez egy 10 karakterből álló, véletlenszerűen generált jelsorozat, mely nehezen megjegyezhető - a legelső bejelentkezéshez viszont Önnek erre szüksége lesz.

Javasoljuk, hogy ezt, a rendszer által megküldött jelszót bejelentkezését követően változtassa meg egy könnyebben megjegyezhetőre. 
 

k

 Bejelentkezés a rendezvényre

A fentiek szerint rendelkezésére álló azonosítóval és jelszóval Ön, mint regisztrált felhasználó már jelentkezhet a kívánt rendezvényre.

Bejelentkezését követően elküldheti prezentációjának adatait, szállás-étkezés- és programigényét. A beküldött adatokat bármikor megtekintheti és ha szükséges, módosíthatja is. 
 
A bejelentkezés, a jelszóváltoztatás és valamennyi adatmódosítás sikeres beérkezéséről az elektronikus rendszer az Ön által megadott e-mail címre visszajelző üzenetet küld.
Ha elküldött adatairól nem kapna e-mail üzenetet, jelezze azt a szervező irodának!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy módosítást-lemondást csak az általános feltételekben megadott határidőig, 2009. július 30-ig fogadunk el! Ezen időpont után részvételi díjat már nem áll módunkban visszafizetni és az esetleges kötbéreket is felszámítjuk. 

A költségek elszámolhatósága bizonyára fontos az Ön számára is, ezért kérjük, hogy a fizetéssel, számlázással kapcsolatos adatokat pontosan adja meg.

Ha költségeit saját (egyéni) vagy társas vállalkozás, cég, munkahely, egyéb szponzor téríti, szükség van a cégszerűen aláírt, írásos költségvállalási nyilatkozatra is.  Ezt a fizetési adatok megadásának közben kinyomtathatja és kitöltés után faxon vagy postai úton elküldheti a szervező iroda részére. 

Ha bármilyen problémája adódna, küldjön egy e-mail-t az info@prof-congress.hu cimre.