8.jpg

BEMUTATKOZÁS

Rendezvényszervező irodánkat, a Congress & Hobby Service Kft-t 1990-ben alapítottuk meg, fő profilként orvosi és szakdolgozói kongresszusok, konferenciák, tanfolyamok, roadshow-k szervezésére.

Az eltelt idő alatt cégünk több száz rendezvény megszervezésében és lebonyolításában vett részt, évente átlagosan 2-3.000 fő részvételével. Az ország egész területén sikeresen közreműködtünk hazai és nemzetközi tudományos konferenciák, továbbképzések és céges programok szervezésében.

Rendezvényeinken a szakmai/tudományos programot minden esetben az adott területen elismert szakmai szervezők állítják össze, cégünk szervezési feladata pedig az összes további paraméter biztosításával a rendezvény zavartalan lebonyolítása.

 

Tevékenységünk - megrendelőink igényeitől függően - kiterjed a szervezés és lebonyolítás egy részére, vagy teljes folyamatára: a rendezvény helyszínének kiválasztásától kezdve a teljes technikai, informatikai háttér és catering biztosításán keresztül a szállodai szolgáltatások, transzferek, és társasági programok szervezéséig.

Szervezéseink során megbízóink egyéni igényeire szabott, valamint a rendezvény jellegének legjobban megfelelő megoldásokat keressük meg. Lelkes, összeforrott csapatunk minden esetben professzionális szolgáltatást nyújt: pontos szervezőmunkát, biztonságos és sikeres lebonyolítást, ennek eredményeként elégedett résztvevőkkel, vendégekkel és támogatókkal és optimális költségvetéssel záruló rendezvényt!

Congress & Hobby Service Kft * 6701 Szeged, PF. 1022 * Tel.: (62) 484-531, 484-532 * E-mail: info@congress-service.hu